zondag 8 mei 2011

Zomerlook 2011 YSL make-up spring/summer

Welke meesterlijke make-up heeft de zomer van 2011 ons te bieden? We tippen de nieuwste collecties. Vandaag op : maquillagemoois van Yves Saint Laurent.


Het is bohemian chic wat de klok slaat bij de nieuwe make-upcollectie van YSL. Denk véél frisse rozetinten. In de mix met contrastkleuren zoals inktblauw en paars en vertaald naar een rits nieuwe kwaliteitsproducten, waar we ongekend blij van worden.


PINK CELEBRATION
Om maar meteen met de deur in huis te vallen; het topstuk in de nieuwe collectie is de limited edition Highlighter Palette Pink Celebration (€ 52). Deze highlighter met parelachtige finishsatijngladde gloed achterlaat. heeft de subtiliteit van een fijn poeder, waardoor hij zo licht als een veertje aanvoelt op je huid en een

En het mooiste is eigenlijk nog de hebberigmakende nieuwe gouden case, met YSL-motief all over. Die vraagt erom in jouw tas te mogen bivakkeren.

KLEURBLOK

Ook een leuke toevoeging aan de collectie – naast de blushes en oogschaduws – zijn de nieuwe lipsticks. Voor de zomer van 2011 introduceert Lloyd Simmonds, make-upartiest bij YSL, een nieuwe twist in de Rouge Pur Couture-collection; een nieuw palet aan originele rozetinten genaamd Pink Collection (€ 29). Voor het ideale kleurblokeffect boven één van de fabuleuze paarse en oranje outfits. 

De YSL 2011 lente make-upcollectie ligt nu in de winkels.


Hier alvast een gedeelte van de nieuwe YSL make-up summer 2011.
Bij de Yves Saint Laurent zomer collectie 2011 gaat het allemaal over geel en blauw!
Het doet me denken aan de zon en de zee, mooie heldere kleuren die eruit zien als een zonnig strand.
Hier is de eerste foto van de zomer collectie:


Ik ben gek op hoe helder en mooi pigment de nieuwe oogschaduws (Ombres duo Lumière # 37) hebben, zo mooi fel en blijft erg goed zitten!
En ook de nieuwe nagellak is erg mooi en fel! (#137 en #138)
En dan is er nog die mooie blauw lipgloss (Gloss Pur #11), de gloss moet een mooi nat/glossy effect hebben. Die ik heel graag zou willen proberen!!
Er komt ook een nieuwe waterproof mascara en een nieuwe kleur crème blush.
Plus nog nieuwe lipsticks/balsems in Papaya, Grapefruit, Coconut, Grenada, Mulberry and Cherry.
 

Ombres Duolumieres (limited editions)
- Gloss €26,57
- Nagellak €23,11
- Oogschaduw €38,37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten