zaterdag 20 augustus 2011

Woonaccessoires

Deze te gekke rookmelder kwam ik tegen op internet!
Een rookmelder in de vorm van een vogeltje; De Chick-a-Dee.
Dit trendy ontwerp is afgeleid van het Amerikaanse Chickadee vogeltje dat werd gebruikt in de mijnbouw om te waarschuwen voor rookontwikkeling.
Deze vrolijke vogel alarmeert met een luide roep en is een trendy accessoire je woon- of slaapkamer. 
De Chick-a-Dee is makkelijk aan het plafond te bevestigen. Als de batterij dreigt leeg te raken, dan laat de rookmelder dat met een vriendelijke vogelgeluidje horen. Volledig goedgekeurd door de Europese Unie. €44,95 op http://www.villa-vip.nl/a-17582141/homevilla-vip/rookmelder-hippe-vogel-roze 


En deze prachtige barokstoel komt zeker op mijn wish list te staan! Echt geweldig!


En dit mooie krukje, erg leuk voor erbij en handig als voetenbankje!


 

 


Een super origineel item om in huis te hebben. Je bevestigt deze roze bloemen erg simpel aan de muur door middel van een klik systeem. Maak je eigen creaties en de bloemen zullen zeker opvallen in je huiskamer of op welke andere plek dan ook!
Een roze lamp op zonne energie! Ideaal en maar €15,95 op http://www.bestelkado.nl/cadeau_kado_27463/zonne-energie-lamp-roze.html


Bellen wordt nog leuker met deze telefoon in de vorm van twee grote rode lippen. Erg leuk om kado te doen of als decoratie in uw huis of slaapkamer.We willen allemaal weleens de voet tussen de deur zetten maar met deze pump houden we de deur open in stijl. Nooit meer klapperende deuren met dit schattige schoentje. Ze is voorzien van een stroeve rubber coating zodat je deur niet beschadigd.
Geleverd in een trendy verpakking maakt het een leuk cadeautje voor een vriendin.Het is een juwelenhouder voor aan de muur, maar ook erg leuk om gewoon aan de muur te hangen!De Silly kroonluchter met zijn zes sierlijke armen en zes klassieke lampjes maken de slaapkamer helemaal af. De kralenkettingen en losse kralen maken dit ontwerp tot een echte speelse kroonluchter. In twee soorten roze verkrijgbaar, licht roze en fuchia.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten